Allergia ja astmaneuvonta

Jäsenille henkilökohtaista neuvontaa ja omahoidon ohjausta ilman ajanvarausta!

Yhdistyksen allergia- ja astman asiantuntijalla on terveydenhoitoalan koulutus. Asiantuntija antaa jäsenille puhelin- ja sähköpostineuvontaa sekä tarvittaessa henkilökohtaista neuvontaa toimistolla. Yleistä allergia- ja astmaneuvontaa annetaan myös messuilla ja muissa alan tapahtumissa. Asiantuntija käy myös puhumassa erilaisissa tilaisuuksissa ajankohtaisista asioista ja luennoimassa. Voit tilata asiantuntijan myös antamaan yleistä allergia- ja astmaneuvontaa tai luennoimaan tilaisuuteesi!

Monica Honkanen 

asiantuntija, allergia ja astma
puh. 044 047 7054
neuvonta@allergiahelsinki.fi

ma - to klo 10.00 - 15.00, muutoin sopimuksen mukaan.

Allergioihin ja astmaan liittyvissä asioissa voit soittaa tai lähettää sähköpostia asiantuntijalle, joka auttaa mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä. Halutessasi voit varata myös ajan henkilökohtaiseen neuvontaan toimistollemme Pihlajatielle.


Käsi ja kukkanen: Carolina Heza

LISÄKSI NEUVONTAA ANTAVAT SEURAAVAT TAHOT


Allergia-, iho- ja astmaliiton allergia- ja astmaneuvonta 

puh. 040 163 2040, allergianeuvoja@allergia.fi

ma klo 14.00 - 18.00, to klo 8.00 - 12.00    

Katariina Ijäs, allergia-, iho- ja astma-asiantuntija. Kysymyksiin pyritään vastaamaan viikon sisällä.


Sosiaaliturvaneuvonta

puh. 045 114 4459, risto.heikkinen@allergia.fi
Erityisasiantuntija, sosiaalityöntekijä Risto Heikkinen vastaa kysymyksiin, jotka liittyvät yhteiskunnan tarjoamiin tukiin ja palveluihin sekä asiakkaan ja potilaan oikeuksiin sosiaali- ja terveydenhuollossa.


Ruoka-allergianeuvonta

puh. 045 235 2861
ma-to klo 10.00 - 14.00

Ruoka-allergioista voit kysyä Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksestä. Yhdistys neuvoo ruoka-asioissa valtakunnallisesti. Kysymyksiin vastaa kotitalousopettaja llona Mähönen.

Pirkanmaan Allergia- ja astmayhdistys ylläpitää myös Erimenu-palvelua, jossa erityisruokavaliota noudattavat voivat hakea helposti omaan ruokavalioon sopivia ruokaohjeita.

Erimenu on tarkoitettu avuksi arkeen erityisruokavaliota noudattaville, heidän läheisilleen, juhlien järjestäjille ja ravitsemuksen, ruuanvalmistuksen ja terveydenhuollon ammattilaisille.


Sisäilmaneuvonta

Mietityttääkö sinua sisäilma, ilmanvaihto, rakennusvaurio, outo haju tai epäiletkö hometta?

Asumisterveysliitto neuvoo p. 03 877 5413. www.asumisterveysliitto.fi

Mistä apua sisäilmaongelmiin? www.sisailmayhdistys.fi

Allergia- iho ja astmaliitolta voit  tilata erilaisia opasmateriaaleja ja julisteita koulutustarkoituksiin. Sivuilta löytyy myös erilaisia ohjeviedoita ja runsaasti astmaan ja allergioihin liittyvää tietoa. Siirry sivustolle tästä: ohjevideot  julkaisut