Jäsenkysely kevät 2021

 

Kerrothan meille, millaisia jäsentapahtumia toivot yhdistyksemme järjestävän!

 

Koska tapahtumamme ovat olleet viime kuukaudet pääosin etätapahtumia, emme ole pystyneet keräämään toiveita tulevista tapahtumista jäseniä tavatessamme. Siksi kysymmekin nyt ehdotuksia verkkosivujemme kautta.

Kiitos, jos voit vastata lyheen jäsenkyselyymme - jokaista kohtaa ei tarvitse edes täyttää, eli kysely ei vie paljon aikaa.

Arvomme Erisan+ -tuotepalkinnon kaikkien jäsenkyselyyn 26.4. mennessä vastanneiden kesken.

LÄMMIN KIITOS JÄSENKYSELYYMME VASTANNEILLE! Saimme runsaasti vastauksia ja pyrimme toteuttamaan toiveitanne mahdollisuuksiemme mukaan. Olemme arponeet tuotepaketin ja olleet yhteydessä arpaonnen suosimaan voittajaan.

Jäsenkyselyyn voi edelleen käydä vastaamassa.


Asiantuntijaluennot

Yhdistyksemme järjestää jatkuvasti luentoja eri aihepiireistä. Koronarajoitusten takia luennot on viime aikoina pidetty verkossa. Jatkossa suunnittelemme luentojen pitämistä perinteisesti paikan päällä, mutta järjestämme niille myös etäosallistumismahdollisuuden tilanteen mukaan. Kuulisimme mielellämme mistä aiheista haluaisit meidän järjestävän asiantuntijaluentoja.

Liikuntatapahtumat

Ensi syksynä jatkamme venyttely & kehonhuolto - tunteja ja vesijumppia tuttuun tapaan Kampin liikuntakeskuksessa. Tänä vuonna olemme toteuttaneet joogatyöpajan helmikuussa ja venyttely & kehonhuolto -tunnit maalis-toukokuussa verkossa. Niihin on osallistuttu aktiivisesti ja haluaisimmekin tietää onko kiinnostusta osallistua myös jatkossa erilaisiin liikkunnallisiin työpajoihin verkossa. Samoin haluaisimme kuulla ideoita uusien liikuntatapahtumien järjestämiseen.

Kulttuuritapahtumat ja erilaiset retket

Suuri osa viime kuukausille suunnitelluista kulttuuritapahtumista ja retkistä on valitettavasti jouduttu perumaan koronatilanteen johdosta. Koronatilanne ei toivottavasti enää estä erilaisia tapahtumia kesän jälkeen, vaan pystyisimme taas runsain joukoin osallistumaan ns kulttuuririentoihin ja erilaisille retkille. Kerro mitkä tapahtumat sinua erityisesti kiinnostaisivat.

Muu virkistystoiminta

Järjestämämme hemmotteluillat ovat olleet aina kovin suosittuja. Kerro minkälaista virkistystä erityisesti kaipaisit ensi syksylle.

Vertaistapaamiset

Vertaistuen merkitystä ei voi liioitella: on helpottavaa jakaa kokemuksensa sellaisen henkilön kanssa, joka ymmärtää. Millaista vertaistukea kaipaisit?