Lapsiperheille

Erilaiset allergiat, atopia ja astma koskettavat huomattavan monia lapsiperheitä ja vaikuttavat koko perheen elämään. Me Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksessä haluamme olla tukemassa lapsiperheitä, jotta hyvinvointi ja jaksaminen lisääntyisivät. Älä siis jää yksin mietteidesi kanssa. 

Yhdistyksestämme saat tietoa erilaisista lasten allergiaan, atopiaan ja astmaan liittyvistä asioista sekä asiantuntevaa allergia-, atopia- ja astmaneuvontaa. Kehitämme perhetoimintaamme yhdistyksessä ja tulemme tiedottamaan toiminnasta lisää. 

Tyttö: Senjuti Kundu

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto koordinoi erilaisia verkossa toimivia vertaistukiryhmiä, joihin voi liittyä mukaan. Täältä löydät tiedot liiton vertaistukiryhmistä: vertaistukiryhmät.  

Liiton vertaistukiryhmien lisäksi järjestämme yhdistyksessämme Pikku Myyt - vertaistukea tarpeen mukaan allergia-, atopia- ja astmaperheiden vanhemmille ja huoltajille. Olethan siis yhteydessä meihin, mikäli olet kiinnostunut vertaistukiryhmästä yhdistyksemme tiloissa.

KYSY ASIANTUNTIJALTA

Tämän kysy asiantuntijalta palstan kautta voit kysyä lasten allergioihin tai astmaan liittyvistä mieltäsi askarruttavista asioista. Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian. Vaihtoehtoisesti voit olla suoraan yhteydessä asiantuntijaamme Monica Honkaseen p. 044 0477054 tai neuvonta@allergiahelsinki.fi

KESKUSTELUPALSTA

Voit myös kertoa mieltäsi askarruttavista asioista tälle julkiselle keskustelupalstalle nimimerkin kautta.