Tilaa opasmateriaalia

Oppaat

Oppaistamme saat hyödyllistä tietoa ja käytännön neuvoja allergia-asioihin. Tutustu valikoimaamme sivuston allergia ja astma -osiossa tai tilaa omasi materiaalitilaukset-sivulta. Oppaamme ovat maksuttomia.

Julisteet

Myös julisteemme ovat maksuttomia. Esimerkiksi suosittu Tuoksutko liikaa -julisteemme (A4) on hyvä muistutus julkisissa tiloissa kohtuullisesta tuoksujen käytöstä. Tilaa tämä juliste tai muita materiaalejamme täältä. Voit myös tulostaa A4-kokoiset julisteemme tulostettavat aineistot -sivulta.

Ravintoloita varten on oma lemmikkiaiheinen juliste, Me odotamme ulkona, kun te ruokailette'. Sama juliste on saatavana tulostusversiona ruotsiksi.

Allergia & Astma

Allergia & Astma on Allergia- ja Astmaliiton jäsenlehti ja arvostettu asiantuntijalehti. Saat lehden jäsenetuna (27 €/vuosi). Lue lisää lehdestä tai liity jäseneksi, niin saat lehden suoraan kotiin.

Videot

Allergia- ja astmaliiton 'Sinua lähellä' -video.

Ohjevideot: PEF-puhallus, nenäkannu, Physiomer, nenäsuihke, suolapiippu, vesipiippu, silmätipat ja pullopuhallus.

Kärsitkö, tai kärsiikö läheisesi tuoksuista ja hajuista? Katso yhden sairastuneen tarina tuoksuyliherkkyydestä.

Videot ovat saatavilla YouTubessa osoitteessa www.youtube.com/allergiajaastma.

Anafylaksia
Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistys on teettänyt ohjevideon adrenaliini-injektorin käyttöön. Lisäksi anafylaksiasta ja adrenaliini-injektorin käytöstä on kattavampi video osoitteessa Erimenu.fi. Löydät videon Erimenu.fi -sivuston vasemmasta alalaidasta.

Allergia- ja astmaliitto on mukana Pieni Ele -keräyksessä, joka järjestetään valtakunnallisesti vaalien yhteydessä. Katso Pieni Ele -video, mitä keräyksen avulla on muun muassa tehty. Ja tule mukaan yhdistyksesi kautta tai osallistumalla seuraavaan keräykseen!

Lue lisää ja tilaa: Julkaisut