Liikuntaryhmät

Tiedustelut: toimiston aukioloaikoina maanantaista torstaihin klo 10.00 - 15.00 tai neuvonta @allergiahelsinki.fiT

Liikunta- ja vesijumpparyhmät eivät pääse käynnistymään Kampin liikuntakeskuksessa liikuntatilojen sulkemisen vuoksi.

Liikuntaa keväällä 2021

Liikunta on yksi parhaista tavoista edistää terveyttä ja ylläpitää toimintakykyä. Se on yleislääke, jolla oikein annosteltuna voidaan vaikuttaa edullisesti useimpiin elimistön toimintoihin. Säännöllinen liikunta vaikuttaa positiivisesti henkiseen hyvinvointiin sekä unen laatuun. Sopiva liikunta vähentää hengitystieoireita ja sillä on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään.

Yhdistyksemme tarjoaa liikunnallisia tapahtumia sekä kolme omaa liikuntaryhmää, joista on mahdollista löytää omaa terveyttä tukeva liikuntamuoto. Venyttely & kehonhuolto -tunteja ohjaa Kampissa maanantaisin liikunta-alan ammattilainen, fysioterapeutti Leena Kiviluoma. Torstain ja perjantain vesiliikuntaryhmiä ohjaa pidetty liikunnanohjaaja Anna Samrina.

Yksittäisen tunnin hinta on 10€. Ilmoittautuminen aina yhdistykseen! Etsi terveydentilaasi ja mieltymyksiisi sopiva liikuntamuoto. Aloita maltilla ja pidä taukoa infektioiden aikana. Ota ympäristö huomioon, pidä lääkkeet mukana ja lähde liikkeelle!

Pidämme ryhmien koot pienenä ja seuraamme vallitsevia ohjeita, jotta osallistuminen olisi turvallista. Jos liikuntakeskus joudutaan sulkemaan, palautamme maksun peruuntuneista tunneista.

Liikuntaryhmät eivät pääse käynnistymään Kampin liikuntakeskuksessa koronarajoitusten vuoksi.

Venyttely & kehonhuolto verkossa 8.3.-31.5.2021 maanantaisin

Tehokehonhuolto, - voimaa ja vetreyttä!

Monipuolisia venytystekniikoita, joilla kehitetään ja ylläpidetään lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta, sekä vahvistavia harjoituksia lonkkia, olkapäitä ja selkärankaa tukeville lihaksille. Liikkeitä tehdään seisten ja lattiatasossa, ja kaikissa harjoituksissa kiinnitetään huomio turvalliseen suoritustekniikkaan ja hyvään kehon asentojen ja liikkeiden hallintaan. Soveltuu hyvin myös tosi jäykille, eikä vaadi mitään etukäteistaitoja. Mikäli sinulla on jokin liikkumista haittaava terveysongelma, saat tunnilla yksilölliset liikevaihtoehdot. ©2021 Leena Kiviluoma

Ilmoittautuminen neuvonta@allergiahelsinki.fi tai p. 044 0477 054 ma-to klo 10-15.

Leena Kiviluoma, www.leenakiviluoma.com, on terveys- ja liikunta-alan ammattilainen, fysioterapeutti ja kouluttaja, jonka ohjaamat harjoitukset perustuvat sekä vankkaan kokemukseen että tuoreimpiin tutkimuksiin terveyttä edistävästä harjoittelusta. Leenan ohjauksessa saat runsaasti henkilökohtaista opastusta, ja hänen asiantuntemukseensa luottaen voit liikkua turvallisesti, tehokkaasti ja hyvillä mielin.

 

Vesijumppa

Vesijumppa on monipuolista ja hauskaa liikuntaa, jonka avulla voi vahvistaa kuntoa helposti. Vesi-

jumppa sopii mainiosti ikääntyneille ja niille, joilla on hengityssairauksia tai ylipainoa. Vesijumpan avulla voidaan parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja vahvistaa lihaskuntoa sekä kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Vesijumppa sekä virkistää että rentouttaa.

 

Vesijumppa torstairyhmä

Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3, Kamppi, 4.2.-29.4.2021 (ei 1.4.) välisenä aikana torstaisin klo 19.00-20.00, yhteensä 12 kertaa (ohjattu tunti 55 min). Hinta 72 €/kausi. Ohjaajana Anna Samrina.

Sitova ilmoittautuminen yhdistykseen neuvonta@allergiahelsinki.fi tai 044 0477 054 ja maksu 24.2. mennessä tilille nro: FI25 2003 3800 0060 06, viite: 21678.

Anna Samrina on liikunnan ohjaaja, joka on suorittanut lukuisia liikunta-alan kursseja. Ohjaajana Anna on lempeä ja kannustava. Hänen tunneille voit tulla omana itsenäsi ja löytää juuri sinulle sopivan haasteen ja hyvän olon. Tunneilla tärkeää on hyvä suoritustekniikka ja oman kehon kuunteleminen.

 

Vesijumppa perjantairyhmä

Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3, Kamppi, 5.2.-30.4.2021 (ei 2.4.) välisenä aikana perjantaisin klo 14.30 – 15.30, yhteensä 12 kertaa (ohjattu tunti 55 min). Hinta 72 €/kausi. Ohjaajana Anna Samrina.

Sitovat ilmoittautumiset yhdistykseen neuvonta@allergiahelsinki.fi tai 044 0477 054 ja maksu 24.2. mennessä tilille nro: FI25 2003 3800 0060 06, viite: 21681.

 

HUOMIOI ETUSI

Erityisuimakortti astmaa sairastaville

Helsinkiläiset astmaatikot, joilla on Kela-kortissa koodi 203, voivat ostaa uimakortin, jolla voi uida omaehtoisesti uimahallien aukioloaikoina. Kortin hinta on 56 €+henkilökohtainen ladattava kulunvalvonta- ja asiakaskortti 4€. Kortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Syksyn 2020 liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Toimisto on avoinna 
ma - to klo 10 - 15
Puh. 010 2790 990, 044 0477 054.
Pihlajatie 34, 00270 Helsinki
neuvonta(ät)allergiahelsinki.fi

__________________________

HUOMIOI ETUSI! Erityisuimakortti astmaa sairastaville.

 

Helsinkiläiset astmaatikot, joilla on Kela-kortissa koodi 203, voivat ostaa uimakortin, jolla voi uida omaehtoisesti uimahallien aukioloaikoina. Alle 10-vuotias lapsi saa uimakortin, jolla myös huoltaja pääsee maksutta uimaan. Uimakortti on voimassa kaikissa Helsingin uimahalleissa ja maauimaloissa vuoden ostopäivästä lukien. Uimakortin hinta on 56 € + henkilökohtainen ladattava kulunvalvonta- ja asiakaskortti 4 €. Käyttämättä jäänyttä korttia ei lunasteta takaisin eikä aikaa voida hyvittää.

Erityisuimakortteja myyvät seuraavat toimipisteet
(Korttia ei voi maksaa liikuntaseteleillä)

  • Itäkeskuksen uimahalli
  • Jakomäen uimahalli
  • Pirkkolan uimahalli
  • Yrjönkadun uimahalli
  • Töölön kisahallin valvomo (Töölön kisahalli, Paavo Nurmen kuja 1 C, avoinna ma-pe klo 9.00-16.00)

Katso lisää liikuntaviraston sivuilta www.hel.fi

 

Päivitetty 12.12.2019

Liity jäseneksi! Klikkaa kuvaa.