Hyvää Allergiaviikkoa 2024!

21.3.2024

Allergiaviikkoa vietetään 18.–24.3.2024, tänä vuonna teemana on siitepölyallergiaan liittyen ”Älä siedä – siedäty!”. Siitepölyallergiaa kannattaa hoitaa hyvin, jotta astmariski pienenee. Päivitä tietosi siitepölyallergian hoidosta, osallistu tapahtumiin ja liity jäseneksi www.allergiaviikko.fi.

Allergiaviikolla jäseneksi liittyneiden kesken arvotaan kaksi tuotepakettia, joissa on LV:n tuotteita sekä Allergia-, iho- ja astmaliiton logolla olevia tavaroita. Liittymällä nyt jäseneksi on jäsenyys voimassa vuoden eli 365 päivää eteenpäin, maaliskuulle 2025. Liity nyt: allergia.fi/liity.

Suomalaisista noin 20 % on siitepölyallergisia. Todennäköisesti löydät helposti samasta kahvipöydästä, harrastusporukasta tai somestasi toisen siitepölyallergisen. Nosta siis siitepölyallergia ja Allergiaviikko puheeksi! 

Nostetaan tällä viikolla yhdessä siitepölyallergia esille! Miten se voi hoitamattomana altistaa astmalle. Jaetaan arkisia vinkkejä pärjätä siitepölyallergian kanssa. Kerrotaan siedätyshoidon mahdollisuuksista.

Teksti: allergia.fi

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi!