Tule meille töihin osa-aikaiseksi hankekoordinaattoriksi

4.8.2022

 

HANKEKOORDINAATTORI

 

Tule tekemään monipuolista ja innostavaa työtä Helsingin Allergia- ja Astmayhdistykseen mukavassa ja osaavassa työyhteisössä.

Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys ry tukee helsinkiläisiä allergiaa, astmaa ja atooppista sairautta sairastavia tarjoamalla neuvontaa, omahoidon ohjausta ja jakamalla sekä asiantuntija- että arkitietoa. Lisäksi yhdistys tiedottaa, järjestää erilaisia tilaisuuksia, verkostoituu ja tekee yhteistyötä tärkeiden sidosryhmien kanssa. Ylläpidämme myös valtakunnallista kosmetiikan Allergiaportaalia, joka auttaa allergisia ja herkkäihoisia sopivien kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden valinnassa.

Haemme nyt osa-aikaista koordinaattoria syyskuussa käynnistyvään hankkeeseen. Helsinkiläiselle ikääntyvälle väestölle suunnatussa vertaisuuteen perustuvassa hankkeessa kehitetään omaehtoista liikuntatoimintaa.

Koordinaattorin työtehtäviin kuuluu:

·        käynnistää ja koordinoida vertaisryhmiä

·        osallistua avustushakemusten tekemiseen ja raportointiin

·        toiminnan arviointi ja kehittäminen

·        toiminnasta viestiminen

·        verkostoituminen ja yhteistyö eri toimijoiden kanssa

·        yhdistyksen perhetoiminnan kehittämiseen ja toteuttamiseen osallistuminen


Tehtävää varten toivomme sinulta kykyä ja rohkeutta ottaa selvää, tarttua toimeen, kokeilla ja lähteä tekemään. Myös itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelyote auttaa tehtävän menestyksellisessä suorittamisessa. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi korkeakouluopintojen loppuvaiheen opiskelijalle.

Työ on osa-aikainen, 15 tuntia viikossa 1.9.2022-30.4.2023. Töitä tehdään osittain etänä ja osittain toimistollamme Pihlajatie 34, Helsinki sekä mahdollisissa tapahtumapaikoissa.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 18.8.2022 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@allergiahelsinki.fi. Haethan työpaikkaa pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja työstä saat yhdistyksen toiminnanjohtaja Tuulia Hongistolta ma-to klo 10–15

045 1664 900, toiminnanjohtaja@allergiahelsinki.fi