Ihanaa kesää ja kiitos kevätkaudesta!

Tämä kevätkausi on tullut päätökseen ja me täältä yhdistyksen toimistolta toivotamme oikein ihanaa ja rentouttavaa kesän aikaa! Yhdistys on suljettu 20.6.–1.8. Palailemme normaalisti töiden ääreen ja yhdistys aukeaa 5.8. 😊  

Syyspääsky on jo julkaistu verkkosivuillamme. Lehdestä löydät yhdistyksemme jäsentapahtumatarjontaa syksylle, uusinta tutkimustietoa ja ihania kohtaamisen paikkoja kohderyhmämme parissa!  

Olemme saaneet paljon toiveita syksyyn jäseniltämme, ja tämän lisäksi olemme pyrkineet huomioimaan ajanmukaisia sekä terveyttä tukevia teemoja. Olemme suunnitelleet taas tuttuun tapaan laajan jäsentapahtumatarjonnan tälle syksylle. Huomioithan, että toimintamme elää syksyn aikana ja verkkosivuilta sekä sosiaalisen median kanavista löydät aina viimeisimmän tiedon ja mitä todennäköisemmin tapahtumia sekä luentoja, jotka eivät ole vielä tähän lehteen ennättäneet. 

Tänä syksynä on tulossa taas paljon asiantuntijaluentoja muun muassa astmasta, käsi-ihottumasta, sosiaaliturvasta, ruoka-allergioista sekä lapsiperheille suunnattu luentokiertue saa jatkoa. Uutena avauksena kierrämme Helsingin kirjastoissa pitämässä tietoiskuja. Voit myös varata henkilökohtaisen neuvonta-ajan puhelimitse, toimistollemme ja Teamsin välityksellä. Yhdistyksen asiantuntijat ovat tavoitettavissa neljänä päivänä viikossa ja teitä varten.  

Syksyllä on tarjolla myös paljon tekemistä ja virkistäytymistä asiantuntijaluentojen lisäksi. Toiveidenne mukaisesti järjestämme esimerkiksi jouluretken Tallinnan joulutorille, hemmotteluiltoja on lisätty syksylle ja koko perheen yhteistä toimintaa muun muassa LeikkiMuseon Hyrrä-työpajan muodossa. Tämän lisäksi järjestämme ihanan äänimaljarentoutuksen ja Naistenillan, jossa pääset tekemään kauden löytöjä. Liikunta tukee terveyttä ja tasapainottaa arkea sairauksien kanssa. Liikuntatarjonnasta löydät vesijumppaa, joogaa ja yhteistä ulkoilua.   

Yhdistyksessä on tarjolla myös paljon erilaisia vapaaehtoistoiminnan muotoja, joista voit lukea niistä vapaaehtoistoiminnan osiosta. Annan mielelläni lisää tietoa niin vapaaehtoistoiminnasta kuin muistakin asioita. Ole rohkeasti yhteydessä! 

Ihanaa syksyä ja tavataan taas jäsentapahtumissa! 😊  

Lämpimin terveisin, Monica