Liity jäseneksi!

Hanki jäsen, saat elokuvalipun!

Jokainen jäsen on tärkeä, mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa.

Kannustamme jäseniämme hankkimaan uusia jäseniä. Jäsenmäärällä turvaamme laadukkaan toiminnan ja pystymme vaikuttamaan helsinkiläisten allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaatuun.

Jäsenhankintalahjana saat itsellesi elokuvalipun.

Lippu lähetetään sähköisesti sinulle sen jälkeen kun, uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa. Lippuja on rajoitettu määrä. Kolme jäsentä elo-syyskuun aikana hankkinut pääsee lisäksi mukaan yhdistyksen järjestämälle Fazer -vierailulle joulukuussa maksutta.

Uusi jäsen saa tuoksuttoman tuotelahjan. Tuote tulee noutaa yhdistyksen toimistolta.

 

____________________________

Jäsen, hyödynnä etusi I love me -messuille!

19.10.2017

I love me -messutapahtuma on jälleen Helsingin Messukeskuksessa 20. – 22. lokakuuta. Jäsenillemme on sovittu etukoodi, jolla he voivat ostaa liput edullisemmin messuille. Hae jäsenextrasta etukoodisi sekä ohjeet sen käyttöön!

Aikuisen normaalihintaisen lipun hinta on 10 € (norm. 16/18 €). Etu on voimassa verkkokaupassa 22.10. asti.

 

Hyödynnä jäsenetusi ja tule mukaan iloiseen messutunnelmaan!

___________________________________________________

Jäsenyys kannattaa -

Liity jäseneksi iloiseen joukkoomme!

 

Jäsenenä saat:

  • Onko terveysasemalle jono astmaneuvontaan? Meiltä saat maksutonta ja ilman ajanvarausta tapahtuvaa allergia- ja astmaneuvontaa puhelimitse ja sähköpostilla sekä henkilökohtaista neuvontaa toimistolla ajanvarauksella tai ilman.
  • Saat neljä kertaa vuodessa Allergia & Astma -lehden, josta löydät mielenkiintoisia ja ajankohtaista julkaisuja asiantuntijoilta. Jäsenmaksumme itsessään on jo edullisempi kuin lehden vuosimaksu!
  • Saat kaksi kertaa vuodessa jäsenlehtemme, josta löydät artikkeleita ajankohtaisista aiheista sekä tiedon tulevista tapahtumistamme, palveluistamme, liikuntaryhmistä, jäseneduistamme ja paljon muuta!
  • Saat 11 kertaa vuodessa sähköisen viestin, jossa kuukauden jäsenetutarjous.
  • Pääset mukaan jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiimme, joita ovat esimerkiksi asiantuntijaluennot, teemaillat, vertaistuki- ja liikuntaryhmät, teatterit, retket ja paljon muuta. Mikä parasta pääset itse vaikuttamaan todella tarjontaamme!!
  • Voit osallistua Allergia- ja astmaliiton järjestämiin jäsentilaisuuksiin maksutta.
  • Saat yhdistyksen toimistolta jäsenhintaan omahoitotarvikkeita.
  • Jäsenmaksu on vain 27 €/vuosi.

HUOMIO! Jotta olet oikeutettu liittymislahjaan, niin mainitse siitä liittymiskaavakkeen lisätietoja-osiossa. Koskee vain Kevät kampanjassa Helsingin yhdistykseen liittyneitä uusia jäseniä.

Syyspääsky 2107 on ilmestynyt!