Kevätpääsky 2018 on ilmestynyt!
Syyspääsky 2107.
Kevätpääsky 2017.

Liity jäseneksi!

 

Hanki jäsen, saat elokuvalipun!

Jokainen jäsen on tärkeä, mitä enemmän meitä on, sitä paremmin voimme vaikuttaa.

Kannustamme jäseniämme hankkimaan uusia jäseniä. Jäsenmäärällä turvaamme laadukkaan toiminnan ja pystymme vaikuttamaan helsinkiläisten allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaatuun.

 

Jäsenhankintakampanja!

Jäsenhankintalahjana saat itsellesi elokuvalipun. Lippu lähetetään sähköisesti sinulle sen jälkeen kun, uusi jäsen on maksanut jäsenmaksunsa. Lippuja on rajoitettu määrä. 

Uusi jäsen saa tuoksuttoman tuotelahjan.

Tuote tulee noutaa yhdistyksen toimistolta.

Kolme jäsentä tammi- helmikuun aikana hankkinut jäsen saa Linnanmäki-rannekkeen. Otathan yhteyttä yhdistykseen 7.3 mennessä. Rannekkeita rajoitetusti.

 

_______________________________________________

Jäsenyys kannattaa -

Liity jäseneksi iloiseen joukkoomme!

 

Jäsenenä saat:

  • Onko terveysasemalle jono astmaneuvontaan? Meiltä saat maksutonta ja ilman ajanvarausta tapahtuvaa allergia- ja astmaneuvontaa puhelimitse ja sähköpostilla sekä henkilökohtaista neuvontaa toimistolla ajanvarauksella tai ilman.
  • Saat neljä kertaa vuodessa Allergia & Astma -lehden, josta löydät mielenkiintoisia ja ajankohtaista julkaisuja asiantuntijoilta. Jäsenmaksumme itsessään on jo edullisempi kuin lehden vuosimaksu!
  • Saat kaksi kertaa vuodessa jäsenlehtemme, josta löydät artikkeleita ajankohtaisista aiheista sekä tiedon tulevista tapahtumistamme, palveluistamme, liikuntaryhmistä, jäseneduistamme ja paljon muuta!
  • Saat 11 kertaa vuodessa sähköisen viestin, jossa tietoa tapahtumista ja ajankohtaisista asioista sekä kuukauden jäsenetutarjous.
  • Pääset mukaan jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiimme, joita ovat esimerkiksi asiantuntijaluennot, teemaillat, vertaistuki- ja liikuntaryhmät, teatterit, retket ja paljon muuta. Mikä parasta pääset itse vaikuttamaan todella tarjontaamme!!
  • Voit osallistua Allergia- ja astmaliiton järjestämiin jäsentilaisuuksiin maksutta.
  • Saat yhdistyksen toimistolta jäsenhintaan omahoitotarvikkeita.
  • Jäsenmaksu on vain 27 €/vuosi.

HUOMIO! Jotta olet oikeutettu liittymislahjaan, niin mainitse siitä liittymiskaavakkeen lisätietoja-osiossa. Koskee vain Kevät kampanjassa Helsingin yhdistykseen liittyneitä uusia jäseniä.

____________

LAUTASELLA 2018 -ruokamessutapahtuma 27-28.4.2018

Messukeskuksessa Helsingissä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille erityisruokavalioita noudattaville ja niistä kiinnostuneille. Yhdistyksemme jäsen voi ostaa lipun verkkokaupassa jäsenetuhintaan: kertalippu 10 €/hlö (13 €) ja kokoaikaranneke 18€/hlö (22 €). Messukeskuksen verkkokaupan kautta 26.4.2018 mennessä. Kysy salasana yhdistyksestäsi.

__________________________

Palautelomake yhdistyksen tapahtumasta

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.