Kosmetiikan AllergiaportaaliHelsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen kosmetiikan Allergiaportaalista löydät helposti itsellesi sopivat kosmetiikka- ja hygieniatuotteet.

Voit tehdä Allergiaportaaliin oman allergiaprofiilin allergiatestitulostesi (epikutaani- eli lapputestit) pohjalta. Ohjelma huomioi myös ristiin reagoivat aineosat. Tuotelistauksia voit tehdä esimerkiksi sarjakohtaisesti, ostopaikan mukaisesti, tai valitsemalla laajan listauksen, johon on kerätty monipuolisesti erilaisia tuotteita eri ostopaikoista, kuten apteekeista, tavarataloista ja marketeista. 

Mikäli sinulla ei ole todettuja kosketusallergioita, mutta et voi muuten käyttää hajustettuja tuotteita, voit valita Allergiaportaalista erillisen hajusteettomien tuotteiden tuotelistauksen.

Allergiaportaalissa on tuhansien kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden ainesosaluettelot, jotka yhteistyökumppanimme ovat antaneet allergisten hyväksi. Kosmetiikka- ja hygieniatuotteiden lisäksi Allergiaportaalista löytyy lisäksi myös pyykinpesu- ja huuhteluaineita sekä kodin puhdistusaineita.

Allergiaportaalista löydät lisäksi asiantuntijatietoa kosmetiikka-allergioista ja kosmetiikkalainsäädännöstä sekä ajankohtaisia ihonhoitoon liittyviä asioita, joita kannattaa käydä lukemassa, vaikka kosmetiikka-allergioita ei olisikaan todettu. 

Siirry allergiaportaaliin tai klikkaa alla olevaa kuvaa siirtyäksesi portaaliin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.