Kysy siskolta – Tuoksuton näytös

Hysterian historia, pirullinen PMS, loputtomat ulkonäköpaineet, äitiys ja ikääntyminen. Kysy siskoilta tuo kaunistelemattomasti naiseuden piirteet pöydälle – musiikin, naurun ja huikean näyttelijäntyön keinoin. Naisena olemisen kokemusta raotetaan arjen kokemuksien sekä historian ja tutkimustiedon pohjalta. Merkittävin rooli esityksessä on näyttämön eri-ikäisten naisten läsnäololla ja kokemusten jakamisella. Et ole yksin. “Naisten tarinoita ei ole koskaan ennen kuultu tällä tavalla” – Satu Rasila 

Tekijöiltä ja muilta siskoilta ammennetut tosielämän tarinat sanoittavat terävästi naisille tuttuja kokemuksia ja tarjoavat niihin uusia oivalluksia. Satu Rasilan kirjoittaman ja ohjaaman esityksen Espoon ensi-ilta on 1.11.2023. Anna-Mari Kähärän säveltämä teos tuo valoa ja energiaa marraskuiseen pimeyteen. Sanoituksesta vastaa lavallakin nähtävä Susanna Haavisto.

Erityisesti allergisille ja tuoksuyliherkille suunnattu tuoksuton näytös. Pyydämme yleisöä ja henkilökuntaa saapumaan teatteriin täysin ilman hajuvesiä, partavesiä ja muita hajusteita.
Lipun hinta 45 €, eläkeläinen 40 € (+mahdollinen postimaksu 2,30 €). Sitovat ilmoittautumiset
Espoon yhdistykseen allergia.espoo@gmail.com tai 050 522 6268, maksu su 22.10. mennessä Espoon yhdistyksen tilille FI47 1583 3000 1117 13, käytäthän maksaessa viitettä 26042.