Toiminta

Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on allergia- ja astmatietouden lisääminen jäsenille ja heidän perheilleen. Parannamme allergia- ja astmaperheiden elämänlaatua ja toimintaedellytyksiä, pyrimme ehkäisemään allergiasairauksia ja astmaa sekä valvomme allergisten yhteiskunnallisia etuja. Tarjoamme allergia- ja astma- sekä iho- ja kosmetiikkaneuvontaa. 

Yhdistyksemme järjestää monenmoista toimintaa. Meillä pääset mukaan niin liikuntaryhmiin, vapaaehtoistoimintaa kuin vertaisryhmiinkin. Järjestämme erilaisia tapahtumia, luentoja ja virkistystoimintaa jäsenillemme sekä toimimme jäseniemme edunvalvojana.

Merkittävänä toimintamuotonamme on allergia- ja astmaneuvonta sekä iho- ja kosmetiikkaneuvonta. Asiantuntijamme toimistolla vastaavat mielellään mieltä askarruttaviin asioihin. Meiltä voit myös tilata asiantuntijan luennoimaan ja antamaan neuvontaa tilaisuuteesi.

Yhdistys pitää yllä valtakunnallista kosmetiikan aineosien tietokantaa; kosmetiikan Allergiaportaalia, joka auttaa allergisia ja herkkäihoisia sopivien hygienia- ja kosmetiikkatuotteiden valinnassa. 

Asiantuntijamme ovat käytettävissä allergia- ja astma- sekä iho- ja kosmetiikka-asioissa.

  • Tilaa yhdistyksemme neuvojilta luento
  • Kutsu yhdistyksemme neuvoja puhumaan allergioista, astmasta tai iho- ja kosmetiikka-asioista yritykseesi tai yhdistykseesi
  • Kiinnostaako yhteistyö, johon tarvitsette osaamistamme? Ota rohkeasti yhteyttä!

Anna palautetta nettisivuistamme! 

Kuulemme mielellämme juuri sinulta kokemuksia nettisivuistamme. Saitko tarvitsemasi informaation? Olivatko sivut selkeät ja ymmärrettävät? Mitä muuta sisältöä toivoisit lisää?

Sain tarvittavan informaation sivuilta
Sivut ovat selkeät ja ymmärrettävät
Sivut ovat visuaalisesti miellyttävät