Toiminta

Yhdistyksen toiminnan tavoitteena on allergia- ja astmatietouden lisääminen jäsenille ja heidän perheilleen. Parannamme allergia- ja astmaperheiden elämänlaatua ja toimintaedellytyksiä, pyrimme ehkäisemään allergiasairauksia ja astmaa sekä valvomme allergisten yhteiskunnallisia etuja. Tarjoamme allergia- ja astma- sekä iho- ja kosmetiikkaneuvontaa. 

Yhdistyksemme järjestää monenmoista toimintaa. Meillä pääset mukaan niin liikuntaryhmiin, vapaaehtoistoimintaa kuin vertaisryhmiinkin. Järjestämme erilaisia tapahtumia, luentoja ja virkistystoimintaa jäsenillemme sekä toimimme jäseniemme edunvalvojana.

Merkittävänä toimintamuotonamme on allergia- ja astmaneuvonta sekä iho- ja kosmetiikkaneuvonta. Asiantuntijamme toimistolla vastaavat mielellään mieltä askarruttaviin asioihin. Meiltä voit myös tilata asiantuntijan luennoimaan ja antamaan neuvontaa tilaisuuteesi.

Yhdistys pitää yllä valtakunnallista kosmetiikan aineosien tietokantaa; kosmetiikan Allergiaportaalia, joka auttaa allergisia ja herkkäihoisia sopivien hygienia- ja kosmetiikkatuotteiden valinnassa. 

Anna palautetta uudistuneista nettisivuistamme! 

Kuulemme mielellämme juusi sinulta kokemuksia nettisivuistamme. Saitko tarvitsemasi informaation? Olivatko sivut selkeät ja ymmärrettävät? Mitä muuta sisältöä toivoisit lisää?

Sain tarvittavan informaation sivuilta *
Sivut ovat selkeät ja ymmärrettävät
Sivut ovat visuaalisesti miellyttävät

Asiantuntijamme ovat käytettävissä allergia- ja astma- sekä iho- ja kosmetiikka-asioissa.

  • Tilaa yhdistyksemme neuvojilta luento
  • Kutsu yhdistyksemme neuvoja puhumaan allergioista, astmasta tai iho- ja kosmetiikka-asioista yritykseesi tai yhdistykseesi
  • Kiinnostaako yhteistyö, johon tarvitsette osaamistamme? Ota rohkeasti yhteyttä!