Liikuntaryhmät

Tervetuloa mukaan yhdistyksen liikuntaryhmiin!

Liikunta on yksi parhaista tavoista edistää terveyttä ja ylläpitää toimintakykyä. Säännöllinen liikunta vaikuttaa positiivisesti fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin sekä unen laatuun. Sopiva liikunta vähentää hengitystieoireita ja sillä on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään.

Liikunnanohjaajamme Anna Samrina ohjaa vesijumppatunteja sekä venyttely & kehonhuoltotuntia.


VENYTTELY & KEHONHUOLTO

Tervetuloa huoltamaan kehoa ja miel- tä! Venyttely & kehonhuolto -tunneilla keskitytään koko kehon hyvinvointiin ja kiinnitetään huomiota hengitystuki- lihaksiin sekä kannatteleviin lihaksiin, jotta jaksamme arjessa parhaalla mah- dollisella tavalla. Alkuun tunnilla läm- mitellään lempeästi, jonka jälkeen ve- nytellään ja huolletaan liikkeen sekä erilaisten hengitystekniikoiden avulla koko kehoa ja mieltä. Ohjaaja Anna kuuntele ryhmän toiveita ja antaa ryhmäläisille eri tasoisia harjoitteita.

 

VESIJUMPPA

Vesijumppa on moni- puolista ja hauskaa liikuntaa, jonka avulla voi vahvistaa kuntoa helposti. Vesijumppa sopii mainiosti ikään- tyneille ja niille, joilla on hengityssairauksia tai ylipainoa. Vesi- jumpan avulla voidaan parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja vahvistaa lihaskuntoa sekä kehit- tää tasapainoa ja koor- dinaatiota. Vesijumppa sekä virkistää että ren- touttaa.

Lisätietoja:

Monica Honkanen, neuvonta@allergiahelsinki.fi, 044 0477054