Liikuntaryhmät

Tervetuloa mukaan yhdistyksen liikuntaryhmiin!

Liikunta on yksi parhaista tavoista edistää terveyttä ja ylläpitää toimintakykyä. Säännöllinen liikunta vaikuttaa positiivisesti fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin sekä unen laatuun. Sopiva liikunta vähentää hengitystieoireita ja sillä on suotuisa vaikutus immuunijärjestelmään.


VESIJUMPPA

Vesijumppa on monipuolista ja hauskaa liikuntaa, jonka avulla voi vahvistaa kuntoa helposti. Vesijumppa sopii mainiosti ikääntyneille ja niille, joilla on hengityssairauksia tai ylipainoa. Vesijumpan avulla voidaan parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa ja vahvistaa lihaskuntoa sekä kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Vesijumppa sekä virkistää että rentouttaa.

Pidetty liikunnanohjaaja Anna Samrina ohjaa yhdistyksemme torstain ja perjantain vesiliikuntaryhmiä Kampin liikuntakeskuksessa. Voit osallistua myös yksittäiselle tunnille, jonka hinta on 12 €. Ilmoittautuminen ja maksu aina yhdistykseen! 

VESIJUMPPA TORSTAIRYHMÄ Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3, Kamppi, 1.9.–15.12.2022 torstaisin klo 19.30–20.15, yhteensä 16 kertaa (ohjattu tunti 45 min). Hinta 90 €/kausi. 

VESIJUMPPA PERJANTAIRYHMÄ Kampin liikuntakeskus, Malminkatu 3, Kamppi, 2.9.–16.12.2022 perjantaisin klo 14.30–15.30, yhteensä 16 kertaa (ohjattu tunti 55 min). 96 €/kausi

Ilmoittautuminen liikuntaryhmiin tästä.

Ilmoittautuminen *
Oletko yhdistyksen jäsen? *