Jooga

Astma ja hengitys - jooga

Kehosi on kotisi – tervetuloa joogaamaan kanssani

8.1.-6.5.2024 (1.4. ei ole tuntia) maanantaisin klo 18.30-19.30,  Kampin Liikuntakeskukseen, Malminkatu 3

Hinta: Jäsenille 110e, muille 134e  (17 kertaa)

Tule pysähtymään hetkeksi kehosi ja mielesi äärelle.  Kokeillaan ja haetaan yhteyttä omaan hengitykseen, hyvään oloon ja liikkeen harmoniaan kevyillä ja hengitystä avaavilla jooga liikkeillä ja harjoitteilla. Harjoitteet on suunniteltu astmaatikoille hengityksen tasapainottamiseen.

Kehotietoisuutta lisäävä ja hermostoa rauhoittava liike antaa mahdollisuuden tutkia omaa kehoaan sallivasti – Miltä tuntuu hidastaa itsensä äärelle ja löytää tasapainoa hengityksen ja liikkeen välillä?

Joogaharjoittelu sisältää sinulle sopivasti suunniteltuja vaihtelevia helppoja harjoituksia ja teemoja, joiden kautta löydetään kehon liikkeiden suuntaa ja tasapainoa, hengityksen rytmittäessä harjoitusta. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta voidaksesi osallistua.  Pue rennot vaatteet ja varaa lopuksi lämmintä päälle, sillä rauhoittuessa voi tulla viileä. 

Joogaharjoituksiin syventymällä jokainen voi pyrkiä edistämään terveyttään ja parantamaan elämänsä laatua. Voimme tasapainottaa hengitystä ja kehon hallintaa, saada käyttöömme uutta voimaa ja energiaa. 

Olen harrastanut Joogaa 2000 luvun alusta Helsingin eri Jooga saleilla.  Minulla on laaja kokemus monista urheilulajeista, kilpaurheilusta ja tasapainon hakemisesta elämän eri alueilla.

Olen käynyt Töölön Joogakoulu Shantin joogaopettajakoulutuksen.

Astmaatikko olen ollut kolmisen kymmentä vuotta ja saanut joogan avulla paljon helpotusta elämääni.

Haetaan yhdessä juuri sinulle sopivaa tapaa liikkua ja saada hyvää oloa.

Panu Oksman

Ilmoittautuminen joogaan

Oletko yhdistyksen jäsen?